LVI-palvelut

Kattavat LVI-palvelut asiantuntemuksella

Suunnittelu, valvonta ja konsultointi ammattilaiselta

LVI-urakat vaativat aina huolellisuutta ja ammattitaitoa, koska kyseessä ovat niin asumisen turvallisuuteen, asukkaiden terveyteen kuin rakennuksen mahdollisimman pitkään ja terveeseen elinkaareenkin liittyvät työvaiheet. Mitec on sekä yksityisiä että yrityksiä palveleva insinööritoimisto, joka tarjoaa monipuoliset LVI-palvelut Porvoon sekä pääkaupunkiseudun alueilla. Vahvuutemme löytyvät suunnittelu- ja valvontapuolen töistä, jotka toteutamme huolellisesti ja korkealla asiakastyytyväisyydellä. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä – sinua palvelee alan ammattilainen.

Katso myös muut tarjoamamme palvelut!

Energiatehokasta LVI-suunnittelua

LVI-suunnittelu on ydinosaamistamme. Suunnittelun tärkeyttä LVI-projekteissa ei voi liikaa korostaa; huolellinen, ammattilaisen toteuttama LVI-suunnitelma säästää aina sekä rakentajan aikaa että rahaa. Hyvän ja tarkan suunnitelman avulla rakennusten lämpö-, vesi- ja ilmanvaihtojärjestelmät, taloudelliset lämpöpumppu ja energiaratkaisut tai vaikkapa nykyvaatimusten mukainen hulevesisuunnitelma saadaan toteutettua tehokkaasti ja kerralla oikein. Asiantuntemuksemme tukena käytössämme ovat modernit ja ajanmukaiset suunnitteluohjelmistot.

Luotettava LVI-valvonta & työnjohto

Jotta hyvä LVI-suunnittelu toteutuisi myös käytännössä, tarvitaan varsinkin suurissa LVI-projekteissa luotettavaa ja asiantuntevaa LVI-valvontaa sekä työnjohtoa. Mitecillä on AA,A-luokan suunnittelijan ja KVV/IV -vastaavan pätevyys; tämä tarkoittaa sitä, että kyseisen pätevyyden haltija on oikeutettu toimimaan kiinteistöjen vesi-, viemäri- ja ilmanvaihtolaitteistojen suunnittelijoina sekä työmaan vastaavina LVI- työnjohtajina.

Asiantuntevaa LVI-konsultointia

LVI-alan asiantuntijayrityksenä tarjoamme mielellämme myös konsultointipalvelua erilaisissa uudisrakennus- ja saneerauskohteissa. Tulemme tarvittaessa paikan päälle arvioimaan tilanteen ja laadimme ratkaisuehdotelman tarvittavista toimenpiteistä.

Insinööritoimisto Mitec Oy palvelee yksityisiä asiakkaita ja yrityksiä

  • uudiskohteiden LVIA-suunnittelu
  • huoneistoremonttien LVI-suunnittelu
  • hulevesisuunnittelu
  • ilmanvaihdon saneeraussuunnittelu
  • ilmanvaihto- ja ilmastointijärjestelmien kuntotutkimukset
  • lattialämmitysjärjestelmän suunnittelu
  • lämpöpumppuratkaisut ja energiakorjaukset sekä suunnittelu
  • käyttövesi- ja lämmitysverkoston saneeraaus sekä suunnittelu
  • KVV- ja IV-työnjohto
  • LVI-valvonta